ozan_koliq •Moderator
Mesaj Sayısı : 13 Rep Gücü : 25 Kayıt tarihi : 23/07/09 Nerden : BoşWer İş/Hobiler : Avara Lakap : Bilmem
| Konu: Biyografisi Perş. Tem. 23, 2009 12:53 pm | |
| Adı : Ozan Soyadı : AYDEMİR Doğum Tarihi : 29.5.1982 Tahsil Durumu : Üniversite Şive - Lehçe : Ege, Karadeniz, Doğu Oyunculuk Eğitimi : - Beden : 42 Jean : 30-32 Boy : 174 cm Kilo : 70 kg Ten Rengi : Buğday Saç Rengi : Siyah Göz Rengi : Siyah Yabancı Dil : İngilizce Tiyatro Deneyimleri : - Dizi Deneyimleri : PROGRAM DENEYİMLERİ: Benimle Dans Edermisin Yarışması Birincisi Reklam Deneyimleri : Nescafe 3ü1 Arada, Nescafe 3ü1 Arada 2, Ogo Sinema Filmi Deneyimleri : Çılgın Dersane (Fırıldak Hasan), Çılgın Dersane Kampta (Fırıldak Hasan) Klip Deneyimleri : Sedat - Tutmayın Beni Oyuncu Tanıtım Videosu : Ozan AYDEMİR 'in Oyuncu Tanıtım Videosunu izlemek için tıklayın! Kısa Film Deneyimleri : - Özel Yetenekler : Profesyonel Dansçı ve Dans eğitmeni, Taklit, Yelkenli Sörf, Kayak, Çim Hokeyi, Akrobatik Jimnastik Yapabildiği Sporlar : Artistik Jimnastik, Çim Hokeyi, Voleybol, Tenis, Motor Sporları, Yelkenli Sörf, Dans, Kayak Kullanabildiği Araçlar : Araba, Bisiklet, Motorsiklet, Büyük Araçlar, Arazi Motoru, Sürat Motoru | |
|
Ayshe
Mesaj Sayısı : 61 Rep Gücü : 122 Kayıt tarihi : 31/01/10 Yaş : 33 Nerden : KimSenin oLmadıgı Bi Dünyaa =) İş/Hobiler : Ögrenci Lakap : Miss Tiky =)
| Konu: Geri: Biyografisi Salı Şub. 09, 2010 1:15 pm | |
| | |
|